velux-kantelraam.jpg

AVW Dakramenspecialist

 

Wij van AVW Dakramenspecialist, zijn ons al meer dan 22 jaar geleden gaan specialiseren in het leveren en monteren van Velux kantelramen. In tegenstelling tot vele andere bedrijven hebben wij ervoor gekozen om ons volledig te richten op de installatie van deze kantelramen en alle bijbehorende accessoires en raam decoraties.
Omdat Velux een zeer hoogwaardig product levert en tevens een zeer goede service en garantie verleent hebben wij voor dit merk gekozen. In de loop der jaren is die keuze alleen maar versterkt door de innovaties en vernieuwingen waar Velux steeds weer mee naar buiten komt. 
AVW Dakramenspecialist levert en monteert uw Velux kantelraam door heel Nederland, snel, vakkundig en tegen een zeer gunstige prijs.

Op deze site willen wij u adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze in de ruime sortering kantelramen en bijpassende raamdecoratie.
Of het nu gaat om het bepalen van de juiste afmeting van uw te vervangen kantelraam of het realiseren van voldoende licht en ventilatie in een volledig nieuw in te richten ruimte, incl. de bijbehorende raamdecoratie, bij AVW Dakramenspecialist bent u op het juiste adres. Ook bij het maken van de keuze tussen onderhoudsarm of grenen en de keuze tussen een kantelraam of uitzetkantelraam, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.
Vul voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de situatie door te spreken en een offerte voor u op te stellen.

velux balkonvenster
dakramen gekoppeld
Naast elkaar
woonkamer

Wij maken vrijblijvend een offerte voor het vervangen of plaatsen van uw kantelraam

  offerte aanvraag

AVW Dakramenspecialist
Slotlaan 34 Wervershoof
Tel. 0228515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring