velux-kantelraam.jpg

30% korting op de adviesverkoop prijs.

Velux zonwering verduisteringsgordijnen, Velux jaloezie, rolluiken en insectenhorren.

KantelraamKantelraamOok voor zonwering en raamdecoratie ten behoeve van uw kantelraam of een nieuw gerealiseerde ruimte kan AVW Dakramenspecialist u van dienst zijn. Met een uitgebreide sortering verduisteringsgordijnen, jaloeziën, geplisseerde gordijnen, rolgordijnen en combinaties hiervan is er altijd wel een geschikte oplossing te vinden. En natuurlijk niet te vergeten het rolluik, de zonwering en de insectenhor. Al deze producten zijn origineel van Velux en staan dus voor kwaliteit en gebruiksgemak.

 

 

Kantelraam

Kantelraam

Voor de beste zonwering dienen de zonnestralen gestopt te worden voordat deze het glaselement bereiken. Daarom wordt de beste zonwering aan de buitenzijde bevestigd. De Velux zonwering heeft een warmtewering zonder de kamer te verduisteren. Dit komt omdat de netstructuur van de zonwering daglicht door laat, tevens behoudt u hierdoor wel uw uitzicht. De bediening van de zonwering is eenvoudig en van binnenuit. Ook het rolluik heeft een optimale zonwering (95%) en daarbij kan dit product ook optimaal verduisteren.

 

kantelraam

Kantelraam

De Velux jaloezie is vervaardigd van aluminium en dus uitermate geschikt in vochtige ruimtes zoals de badkamer. Touwtjes aan de jaloezie zijn verleden tijd. De lamellen kunnen eenvoudig door middel van een schuifje verzet worden. De prijzen die u op onze website vindt zijn al berekend op basis van 30 % korting op de boekprijs van Velux.  

 

 

 

AVW Dakramenspecialist Voor levering en montage van al uw Velux zonwering en Velux verduisteringsgordijnen!

  offerte aanvraag

AVW Dakramenspecialist
Slotlaan 34 Wervershoof
Tel. 0228515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring