velux-kantelraam.jpg

MEER LICHT, MEER RUIMTE

daglicht uitbouw
daglichtsysteem in uitbouw
dakramen in uitbouw monteren
velux dakramen in de uitbouw

Op onderstaande foto`s van eigen werk kunt u verschillende mogelijkheden zien die AVW Dakramenspecialist biedt om meer licht en ventilatie in uw woning te brengen.
Voor iedere situatie is wel een passende oplossing te creëeren.
Vaak is de zolder een donkere kamer die gebruikt wordt als opbergruimte. Wilt u deze ruimte gaan benutten als slaap- of werkkamer dan is het laten monteren van een Velux kantelraam of daglichtsysteem een logische eerste stap. Met een kantelraam kan het licht tot de zolder toetreden, waardoor u eenvoudig een levendige, lichte ruimte creëert, waarin u heerlijk kunt verblijven.

Diverse soorten Velux kantelramen

Er zijn verschillende soorten Velux kantelramen. Ten eerste is er de keuze tussen een kunststof en grenen kantelramen.

De grenen kantelramen zijn er in de GGL variant, een kantelraam
en de GPL variant, een traploos uitzetkantelraam.

De kunststof vensters zijn er in de GGU variant, een kantelraam
en de GPU variant, een traploos uitzettuimelvenster.

Alle kantelramen zijn standaard voorzien van HR++ glas voor een optimale isolatie. De uitzettuimelvensters kunnen ook dienst doen als vluchtmogelijkheid bij brand.

Sinds april 2019 biedt Velux het kantelraam GGU, de uitzetuimelvensters GPL en GPU en alle kantelramen op zonne-energie en netstroom standaard aan met de --70 beglazing. Dit is veiligheidgbeglazing, met zowel een gehard buiten- als binnenruit.

Velux Daglichtsystemen

Een Velux daglichtsysteem bestaat uit meerdere Velux kantelramen of uitzetkantelramen die naast elkaar, boven elkaar, of zelfs in een vierkant of rechthoek aan elkaar zijn gekoppeld. Een kantelraam brengt al veel licht in de ruimte, maar met meerdere Velux kantelramen kan iedere denkbare combinatie gemaakt worden voor een optimale oplossing. Meer daglicht en meer frisse lucht maken uw leven prettiger. Twee horizontaal gekoppelde kantelramen zorgen voor een breed uitzicht en meer wooncomfort.
Ook is het mogelijk om verschillende soorten uitzetkantelramen  te koppelen. Denk dan bijvoorbeeld aan een kantelraam gekoppeld met een vast element of een uitzetkantelraam.

Een Velux Cabrio balkonvenster is een unieke manier om een balkon te creëeren. Deze bestaat uit een uitzettuimelvenster met een uitzetbaar balkonelement.
Het balkonelement kan eenvoudig worden ingeklapt en integreert vervolgens met de buiten afwerking. Ook dit venster is weer te koppelen met eenzelfde type of met een kantelraam met vast element.

 

Kortom er is heel veel mogelijk. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en geven u advies voor de beste daglichtoplossing in uw situatie.

Vrijblijvende offerte voor het laten vervangen of plaatsen van uw kantelraam?

  offerte aanvraag

AVW Dakramenspecialist
Slotlaan 34 Wervershoof
Tel. 0228515985
K.v.K 58203540
BTW nr: NL852922413B01

Leveringsvoorwaarden
Privacy verklaring